serveis culturals
La cultura és a Món Comunicació: Creativitat al teu abast

 

* Estem al servei del món de la cultura, per què en el nostre grup de comunicació hi han artistes, escriptores, guionistes i expertes en audiovisuals. Dissenyem i desenvolupem plans de comunicació a mida dels profesionals, grups i empreses culturals. Planifiquem el millor posicionament i difussió de la vostra proposta. D'acord amb els vostres objetius desenvolupem accions creatives de comunicació i màrqueting. Treballem la vostra campanya de difusió, off i on-line, cercant la millor cobertura mediàtica. la nostra estrategia es situar el vostre projecte a l'agenda dels mitjans.

* Amb més de 10 anys d'experiència hem aconseguit un coneixement exhaustiu dels mitjans del país i dels periodistes específics del món de la cultura i de cada àmbit geogràfic. Som comunicadores expertes i coneixem a fons les dinàmiques dels mitjans per què tenim l'experiència des de dintre i desde fora d ela feina als mitjans, i periodicament publiquem a moncomunicacio la info cultural de Catalunya.

* Redactem les notes, comunicats de premsa i el dossiers amb estil periodístic, proper i atractiu. Organitzem i coordinem rodes de premsa, presentacions i trobades amb periodistes, tractant sempre d' oferir històries interessants i dades noticiables. Enviem periòdicament notes informatives culturalsi fem seguiment de la informació publicades. Coordinem entrevistes, reportatges i esdeveniments diversos. Gestionem el contacte personalitzat amb líders d'opinió sobre els temes associats al que es difón. Ens encarreguem de la difusió a través de pàgines web, blocs especialitzats i xarxes socials.

* Col.laborem i assessorem en la elaboració de dossiers de prestigi . Som expertes en l'organització logística d'actes, presentacions, jornades, congressos, etc. Ens ocupen del disseny de material informatiu, publicacions, butlletíns, etc. Dissenyem i mantenim espais webs, blogs i pressència en xarxes socials.

*Garantitzen la producció audiovisual, fotogràfies, vídeo, etc. Mireu exemples de Vídeos.