formació
món comunicació/formació
per a comunicar amb perpectiva de gènere cal mirar el món amb una altra mirada
 

Cursos

A Món Comunicació varem crear la nostra Web el 2003. La nostra experiècia en l'organització de cursos en TICS i Internet es remonta al 1995, quen des de l'Adpc, i dintre del programa europeo: "Dones Periodistes a Internet" van desenvolupar diversos cursos i projectes pilots de formació, fin a l'any 2000:
Posteriorment varem organitzar diversos cursos per editar blocs en
wordpress i Joomla.
Trobem la referència d'aquests cursos al primer espai Web de la Xarxa Internacional de Dones Periodistes i Comunicadores.

També varem organitzar diferents cursets d'un dia a diversos ajuntaments i centres cívics. Aquest cursets van ser per publicar blocs utilitzant l'eina de Gooble blogspot.

D'altra banda, des de Món Comunicació hem creat blocs, com Comuniquem en Xarxa o el Bloc de Media Mediterrània.
Actualment col·laborem en La Independent, i mantenim el bloc de moncomunicacio i santmartiambveudedona.cat. Aquest últim dissenyat per Àngels Pujol.

Alguns dels clients en manteniment de blocs ASAJA, AMFAR , i d'un fòrum de doens agricultores a Internet, en el periode d'eleccions aCambres Agràries. 

Des de Món Comunicació hem promogut i realitzat cursos de formació en Internet i en tecnologies de la informació (TICS). Al 2009 vàrem posar en funcionament i publicar el Bloc de moncomunicacio i al 2010 Santmartiambveudedona.cat.
Abans havíem posat en marxa els canals de les iniciatives Comuniquem en Xarxa, i el Blog de la Xarxa Mediterrània de Comunicació .
Així mateix, formen part de del seus inicis (2010) de Laindependent.cat, la primera agència d'informació de gènere de Catalunya.
També hem estat les responsables de contiguts i del manteniment dels blogs d'ASAJA i
d'AMFAR durant els anys 2010 i el 2011, així com de la dinamització de fòrum de Rural Activa, durant les eleccions a les Cambres Agràries de Catalunya (primer trimestre del 2011).

Oferim els seguents cursos...

1) Redacció periodística, notícies, reportatges. Elaboració d'un butlletí.
2) Elaboració de Blocs amb Wordpress, Blogspot i Joomla
.
3) Creació d'espais webs amb Dreamweaver i Flash.
4) Xarxes Socials i la seva dinamització.
5) Edició de Vídeo digital.
6) Realització i producció de vídeo.
7) El guió en els reportatges d'investigació.
8) Fonts d'informació periodística i bases de dades professionals. 9) Periodisme de precisió. Periodisme a partir de documentació complexa.
10) Les polítiques open data. Periodisme de dades

Consultar: cursos realitzats //+ Formació 1995-2003